Algebehandling

Algebehandling af tag forlænger dets levetid

Mos og alger er ikke godt for taget, da deres rødder gror ned i tagbelægningen, beskadiger denne og gør taget utæt. Taget bliver porøst og opsuger syreholdigt regnvand, som resulterer i frostsprængninger om vinteren, og at taget langsomt men sikkert nedbrydes. Kommer det så vidt er det nødvendigt med en kostbar udskiftning af hele taget. Heldigvis kan nedbrydningen af taget stoppes med en professionel algebehandling. Hos Jysk Desinfektion og Algebekæmpelse tilbyder vi belægningsrens med miljøvenlig og effektiv alge- og mosrens, og vi står til rådighed for kunder fra Herning, Silkeborg, Holstebro og omegn, når der her er brug for en effektiv algebehandling.

Sådan fungerer en algebehandling

Særlig kønt er det ikke, når taget er begroet med mos og alger, men det er ikke blot udseendet det går ud over, når taget er ramt af mos og alger. Man bør ofte – og gerne hvert 2. – 3. år – lade taget rense, da det forlænger tagets levetid, samtidig med at man undgår varige skader på taget. Og det uanset om taget er nyt eller gammelt, idet behandlingen også er forebyggende på sugende materialer.

Perioden for algebehandling er primært fra marts til december, hvor vejrforholdene er mest gunstige. Inden for denne periode tilføres vores biologisk nedbrydelige belægningsrens, hvorefter den skal have lov til at virke ca. 3 – 9 måneder, før man har det endelig resultat af bekæmpelsen, hvor husværdien stiger og taget fremtræder flot. Hvis der mod forventning ikke er sket synlige resultater efter 10 måneder, giver vi taget en ny behandling uden beregning.

Hvad koster en tagrensning?

Prisen for en tagrensning ved forudbestilling ligger på blot 999,- incl. moms for tagflader op til 300 m2 – med maksimalt fire meter til tagrenden. Hos os får du altså en fast lav og billig pris på rensning af tag. Den lave pris afspejler dog ikke kvaliteten af vores arbejde, i og med at vores algebehandling udføres med specielt og moderne algebekæmpelsesudstyr, som betjenes af rutineret mandskab, og du kan derfor vide dig sikker på, at dit tag vil være i sikre og kompetente hænder hos os.​

Kontakt os for at høre mere om algebekæmpelse

Søger du råd og vejledning til vedligeholdelse af dit tag, eller ønsker du at foretage bestille en algebehandling? Så kontakt os gerne allerede i dag. Ring til os på telefon 20 20 09 13 eller skriv til iakirk@mail.tele.dk, og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig mere yderligere information. Vi ser frem til at høre fra dig!​​

Færdig algebehandling på hus

​Bygningen til venstre er sprøjtet en gang, men året efter skulle bygningen til højre også sprøjtes​.