Kyllingestald: koldtåge-desinfektion og varmtåge-disinfektion

Desinfektion af kyllingestalde udføres med stor erfaring

Der er mange forskellige sygdomme, der kan smitte besætningen i en kyllingestald. Har du en mistanke om, at der er sygdom hos ét eller flere af dyrene i stalden, så gælder det om at reagere hurtigt. Hvis ikke, kan du risikere, at resten af besætningen også bliver smittet.

Hos Jysk Desinfektion og Algebekæmpelse har vi stor erfaring indenfor desinfektion af kyllingestalde, som vi bl.a. udfører i Herning, Holstebro, Silkeborg og omegn.

Sådan foregår vores desinfektion af kyllingestalde: Derfor bruger vi varmtåge-desinfektion, frem for koldtåge-desinfektion

Hvis der er sygdom eller virusudbrud i en kyllingestald, eller hvis du har en mistanke herom, er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt. Vi kommer ud og foretager en grundig sanering, så bakterier, virus og svampesporer bliver slået ihjel.

Vores desinfektion af kyllingestalde er en såkaldt varmtåge-desinfektion, der kan trække ind i alle huller og sprækker. Det er dermed en meget effektiv metode sammenlignet med f.eks. koldtåge-desinfektion.

Derudover tilbyder vi også desinfektion af grisestalde og kartoffelhuse. Læse mere om det på de enkelte sider.

Kontakt os for mere information eller indhent et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring koldtåge-desinfektion og varmtåge-desinfektion eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores desinfektion af kyllingestalde foregår, så hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en desinfektion.

Du kan kontakte os ved enten at ringe til os på telefon 20 20 09 13, eller du kan skrive til vores e-mail iakirk@mail.tele.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular nedenfor på denne side. Vi sørger for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud indenfor ganske kort tid.