Grisestalde

Effektiv desinfektion af grisestald udføres

Der findes rigtig mange forskellige sygdomme, som kan smitte en besætning i et moderne landbrug. Sygdommene kan blandt andet skyldes virus, bakterier, svampe og andre mikroorganismer, og hvis du har mistanke om, at ét eller flere af dyrene i besætningen er blevet syge, så er det meget vigtigt, at du sørger for at reagere hurtigt. Det skyldes, at resten af besætningen hurtigt kan blive smittet af de syge dyr.

Hos Jysk Desinfektion og Algebekæmpelse har vi mange års erfaring inden for desinfektion og sanering, og vi tilbyder blandt andet desinfektion af grisestald i Herning, Silkeborg, Holstebro og omkringliggende områder.

Hvordan udføres desinfektion af grisestald?

Hvis en besætning har fået en virus eller en sygdom, så foretager vi en sanering, så vi derved eliminerer sygdommen, og bakterier, virus og svampesporer bliver slået ihjel.

Vi foretager en såkaldt varmtåge desinfektion af grisestald, som trækker ind i alle huller og sprækker, og det er derfor en meget effektiv form for desinficering sammenlignet med for eksempel koldtåge desinficering.​

​Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde med desinfektion af stalde, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på desinfektion af grisestald. Du kan ringe til os på telefon 20 20 09 13, men du kan også skrive til vores e-mail iakirk@mail.tele.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​